HTML

Munkát, kenyeret!

Egy munkakeresőnek sok az ideje.Kettőnek kétszer annyi.Blog a pesti munkakeresésről.

Friss topikok

  • FlexiFrontUser: Üdv Uram ! :) Mint igértem reggeltem és irok : ) még sokmindent nem sikerült elolvasni, de pótolom... (2011.01.18. 12:40) Munkahelysirató I. - Placcozó
  • zsoltix: Rózsaszín Pittbull: Magyar melós c. szám is beleférne:) (2010.11.21. 22:55) A Top 10 munkanélküli dal EVÖR
  • szs.: "Ja, hogy nem hetes a skála, hanem tízes? Akkor tíz, elnézést, az előbb rosszul értettem." :) (2010.11.11. 21:30) Hétésfél-nyolcas

Linkblog

Mit kíván a mai magyar nemzet? -TOP 5 munkavállalói szkill

mentu 2011.01.18. 15:22

Tévedtem. Nem angol és piréz nyelvtudás kell ide, vagy egyetemi végzettség. Mindenki aki mást mond, az hazudik és nemzethalált vizualizál. Abban is félre lettem vezetve az uralkodó vagy éppen bebukott ideológiák által, hogy nincs munka a mai Magyarországon. Van, csak éppen tudni kell alkalmazkodni a megváltozott feltételekhez. Ami, ahogy arra rájöttem, mindennél egyszerűbb. Okuljon hát mindenki a példámból és vegye észre mit kíván a mai magyar nemzet krémje. Itt áll tehát az abszolút tökéletes lista azokról a képességekről, amivel mindenkinek lehet állása.

 

1. Az ideális munkavállaló ingyen dolgozik – Fizetés? Ugyan kérem, olyan már régen nincs, hiszen amint az kiderült, ebben az országban mindenki fizetés nélkül dolgozik. Na jó, azért ez sem igaz, hiszen teljesítményalapú díjazás van. Ha eladsz ezer vulkán elleni biztosítást és azt száz éven belül nem mondja vissza a kliens akkor kereshetsz annyit, hogy már csak egy kiflin múljon az, hogy éhenhalsz. Amúgyis, minek neked a pénz, hiszen ott van a lehetőség, hogy az ország egyik legmotiváltabb, legmultisabb, legdinamikusabban fejlődő cégével válthatod meg a jegyed a nyugdíjtalanságba.

 

2. Az ideális munkavállaló szerződés nélkül dolgozik – Egy darab papír ami már úgy kiment a divatból, mint a sajtószabadság az országból. Felesleges koptatni a tollakat, hiszen amint azt a főnök is elmondja, ő sem alkalmazott. A fekete luxustraktort is éppen csak félre tudta tenni abból a pénzből, amit a rendszerváltáskor megesett jókorvoltjóhelyen állásából összelopkodott összekuporgatott. Na jó, azért minimálbérre lehet, hogy bejelentenek, hogy ott fentebb ne higyjék azt, hogy az egész csak egy nagy kamu kamu.

 

3. Az ideális alkalmazott az év 367 napján készen áll – Szabadnap? Hova gondolsz, hiszen akkor otthon kéne fűteni, itt meg a csillivilli irodában meleg van és mikró. Meghalt a fél rokonság és a barátok egy balesetben és el kéne menni a temetésre? Ott csak szomorúság van és könnyek, itt meg barátságos munkakörnyezet és fiatalok.

 

4. Az ideális jelölt ideális jelölteket szül – Extrapénz áll a házhot, hiszen ha új embereket toborzol, akkor külön jutalomként legalább 10 forint üti a markod. Ja persze azért tegyük hozzá, ez nem egy piramisjáték, hiszen az illegális. Hívjuk inkább négyzet alapú, az egyiptomiak által épített temetkezési helyként használt gúlával összefüggő gémnek. Vagy méginkább nevezzük inkább junior, senior rendszernek, ahol mindenki mosolyogva szopja a fütyköst a felette állónak jár be dolgozni.

 

5. Az ideális jelölt nem akar két hétnél tovább dolgozni - Ja nem azért kellenek emberek csak két hétre mert akkor nem kell rendes pénzt adni nekik. Ugyan. Beteg mindenki és mindenki két hetente beteg. Azért vannak rendszeresen akkor felvételik. Hiszen mi csak lehetőséget akarunk adni arra, hogy az atomfizikusi pozíciótól a zoológusik mindent ki tudjanak a jelöltek próbálni és a két hetes váltás erre éppen lehetőséget ad. De ha megtetszene egy pozíció és elég jó vagy és maradt még antidepresszánsod, akkor maradhatsz, mindössze félmisi fizetési részhozzájárulást kell vállalni a cég jövője érdekében. Ranglétra is van, az egekig emelkedhetsz, a végső cél valami ilyesmi.

 

Amennyiben Ön magára ismert a fenti kritériumokban, jelentkezését a munkatkenyeret.blog.hu címen várjuk, "Elérkezett a várvavárt kánaán Magyarországon" jeligére.

Címkék: munka magyarország állás munkavállaló

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://munkatkenyeret.blog.hu/api/trackback/id/tr732593068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása